25 Mart 2017 Cumartesi

Grow Castle 1.14.4 Para Hileli Mod Apk indir

GeliştiriciRAON GAMES
Sürüm:1.14.4
Boyut:38.9 MB
Dil:İngilizce
+19
Şimdiye kadar 51 yegen oy verdi

Grow Castle 1.14.4 Para Hileli Mod Apk indir

Grow Castle, kulenizi geliştirerek düşmanlardan korunacağınız bir oyundur. Eğlenceli kule savunma oyunları arasında yerini alan Grow Castle'ı çok beğeneceksiniz. Başlangıçta küçük bir kuleye sahip oluyorsunuz ve bu kulenin üzerinde 3 adet kahramanınız bulunuyor. Her seviyede düşmanlarınızı diğer kule savunma oyunlarında olduğu gibi sizin kulenize saldırmak için atağa geçiyor. Gücünüzle onları püskürtmeye çalışıyorsunuz ve ölmelerini sağlıyorsunuz. İlk bölümde küçük yaratıklar geliyor ancak daha sonra durumlar değişiyor, yaratıklar silahlanmaya başlıyor.

Tabii onlar güçlenirken siz de kendinizi güçlendiriyorsunuz. Kulenizi büyüterek üstüne kahramanlar ekleyebiliyorsunuz ve bunun dışında arkanıza bir ordu yaratabiliyorsunuz. Oyunun güçlendirme noktasında herhangi bir sınırı yok yani paranızla kule üzerindeki kahramanları sonsuza kadar geliştirebiliyorsunuz ben size sonsuz para hilesi verdiğim için siz de istediğiniz kadar geliştirme işlemi yapabilirsiniz. Birbirinden farklı kahramanlar yaratarak siz de kulenizi düşmanlara karşı savunun!

Grow Castle 1.14.4 Para Hileli Mod Apk indir
Grow Castle 1.14.4 Hileli Mod Apk indir - (38.9 MB)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Grow Castle 1.14.4 Para Hileli Mod Apk indir

Geliştirici RAON GAMES Sürüm: 1.14.4 Kategori: Hileli Oyunlar / Macera Oyunları Boyut: 38.9 MB Dil: İngilizce +19 + G...